Webinář Jaký je skutečný původ nemocí? s Kristýnou Kaufmannovou a Jiřím Čapovcem

Po delší době jsem odvysílal webinář – živé online vysílání v přímém přenosu, tentokrát s mými novými hosty Kristýnou Kaufmannovou a Jiřím Čapovcem. Co se ve webináři dozvíte? Představení hostů – Kristýna Kaufmannová a Jiří Čapovec Odkud se berou nemoci a kdy přichází do života? Jaký je skutečný původ nemocí? Jaké jsou efektivní způsoby léčení

Více… 

2. webinář s Ladislavem Šímou: O detoxikaci a recept na podzimní detoxikační polévku

Recept na podzimní detoxikační polévku V přímém přenosu Ladislav Šíma uvařil před kamerou podzimní detoxikační polévku s pórkem, rajčaty, datlemi, zázvorem a houbou reishi. 1. webinář s Láďou najdete zde Telefon na Ladislava Šímu: +420 602 358 285 – kontaktujte ho s jakýmikoliv dotazy ohledně houby reishi Více informací o výrobcích z houby reishi a

Více… 

Webinář s Evou Kavkovou: Jídlo Lásky, vysněný muž a vysněná žena

Chrisantem Macháček si tentokrát popovídal v přímém online přenosu se svým vzácným hostem, Evou Kavkovou, krásnou ženou, zakladatelkou první raw food restaurace v ČR, tvůrkyní projektu a restaurace Jídlo lásky. Není to povídání jen o vztazích, protože téma „Vysněný muž a vysněná žena“ jsme vzali hodně zeširoka. Dozvíte se také o raw food (živé =

Více… 

S Ladislavem Šímou o tradiční čínské medicíně a „bohyni věčného mládí“ houbě reishi

Ladislav Šíma se zabývá tradiční čínskou medicínou již více než 8 let, za tu dobu nasbíral mnoho zkušeností a zajímavých pohledů. Z videa, které jsme odvysílali jako online webinář zdarma, se dozvíte mnoho informací o výživě, zdraví a původu nemocí a také zejména o léčivém skvostu přírody, a to o houbě reishi, která Ladislavovi doslova

Více… 

Pránista Peter Starec: To, co nás živí, je láska

V dubnu 2016 se uskutečnilo v Domě Fantazie Barrandov večerní setkání s pránistou Peterem Starcem, Slovákem, který již více než 2 roky nemusí přijímat běžné fyzické jídlo. Besedy se zúčastnilo více než 40 účastníků, celé setkání jsem natočil na video a můžete se na něj nyní i vy podívat. Celková délka videa je 5 hodin

Více… 

Peter Starec: Prána, čchi, živa – O duchovní podstatě Vesmíru

Kompletní 6,5 hod. videozáznam ze setkání s pránistou Peterem Starcem Na začátku prosince navštívil Dům Fantazie Barrandov Slovák, Košičan Peter Starec. Peter je zajímavý tím, že již více než 2 roky nepřijímá běžné jídlo, přenastavil své tělo na příjem tzv. prány – vesmírné energie. Ve čtvrtek večer 3. prosince 2015 se uskutečnila beseda, které se

Více… 

Setkání s Monikou Kunovskou o práně, životě bez jídla a energiích

Ve čtvrtek 23.7.2015 byla hostem v Domě Fantazie Monika Kunovská. Je to  na první pohled běžná žena, která žije v Praze a chodí do práce jako tisíce jiných, ale něčím se přesto liší od ostatních. Je jedna z těch, kteří nepotřebují jíst běžné fyzické jídlo, přijímá tzv. pránickou energii. Na besedě  s námi sdílela své

Více… 

Porovnání vody s kamínky s vodou s Květem života

Už dlouho ve mně klíčila myšlenka, založit e-shop, kde bych prodával to, co mám ověřené sám na sobě – produkty, týkající se posvátné geometrie, ale i knihy, které mi přijdou skvělé a další zajímavé věci. Vytvořit weby i e-shopy je pro mě snadné, a tak jsem vytvořil a spustil e-shop. Revitalizování vody Květem života Voda,

Více… 

Jak se cítí vaše jídlo?

Jídlo je pro mě velmi důležité – velmi totiž dbám na to, jakou energii přijímám i jakým způsobem ji vysílám dál. Jsme velmi ovlivnění tím, co jíme a jakým způsobem to jíme! Všechny energie, které přijímáme do sebe, námi projdou, nějakou chvíli se v nás transformují, a posíláme je pak změněné dál do proudu –

Více… 

Chcete jíst lásku? Jezte lípu

Vřele doporučuju teď na jaře jíst lipové listy, dokud jsou mlaďoučké a jemňoučké. Jsou naprosto delikátní! Mladé lipové lístky, čím menší, tím chutnější, tím jemnější. Vyzkoušejte! Možno je jíst jen tak, rovnou ze stromů, nebo natrhat a přidat do salátů či smoothie nebo polévky, to nechám na vašem uvážení a momentální inspiraci. Jejich chuť nedokážu

Více… 

Nejlepší datle v Praze (a ČR)

Během posledních několika měsíců jsem už ochutnal různé datle, miluju je všechny. Měl jsem Lifefoodové, Medjool z Lidlu, z drogerie DM a ještě další a další druhy a typy (u datlí neřeším, zda jsou raw či nejsou – prostě když mám chuť, tak si dám 🙂 ). Všechny jsou skvělé, slaďoučké, úžasňoučké. Nejlepší datle, které

Více… 

Chtěla bych být hubeňoučká a moct jíst, jak, kdy a co chci

Dnes jsem dostal tento krásný dotaz: Dobrý den 🙂 . Dnes jsem narazila na vaše stránky a mám pár dotazů. Poslední dobou jím skoro jen ovoce (do oběda jenom) a  sem tam zeleninu. Ale jím i jogurty, pečivo a vážně málo kdy maso. Zajímalo by mě, jak si mám přepnout myšlení na to že po

Více… 

Jak to tedy je, kdyby moji stravu tvořilo jen ovoce, můžu přibírat či ne?

Občas dostávám nějaké dotazy týkající se živé stravy, ovoce a souvisejících témat. Rozhodl jsem se, že tyto dotazy i s mými odpověďmi budu zveřejňovat, myslím, že mé odpovědi mohou zajímat i více lidí než jen pisatele. Tady je jeden z nich: Dobrý večer Petře, Chtěla bych se Tě jako fruktariána zeptat na pár věcí :).

Více… 

Fruktariánovy 100% banánové kreace aneb přepadly mě banánovo-kakaové chutě

Tak jsem si myslel, že sem nebudu psát žádné vitariánské recepty, protože stránek, popisující různě důmyslně kreativní i geniálně jednoduché ovocné a zeleninové a oříškové a klíčkové syrové kombinace je mnoho a mnoho a mnoho a mnoho a mnoho. Každopádně inspirace mnou proudí víc a víc, a tak evidentně mám a budu mít nápady na

Více… 

(Živá) strava aneb Co a kdy a kolik a s čím a hlavně – proč jíst?

Jídlo, jídlo, jídlo, jídlo a zase jídlo. Kolem jídla se točí velká část našich životů. Co člověk, to jiný názor, obvykle se pohybuje někde mezi nejedením ničeho (ať už z důvodu cílené smrti hlady, nebo trvalého žití ze Světla – prány – breathariánství) a „jím vše, co vidím“. V různých diskusích na internetu i v

Více… 

Cherimoya – nejlahodnější ovoce na světě!

Občas chodím nakupovat do Kauflandu v Olomouci, i když to mám dál, protože tam mají mnohem širší výběr exotického ovoce než v jiných obchodech. Před nějakou dobou jsem měl chuť zkoupit všechny druhy tropického ovoce, které jsem tam našel, a tak jsem poznal plody jako karambola, kiwano, kumquat, dosud nepoznané. Ze všech nejvíc mě však

Více… 

Úžasný rok na živé stravě

Před pár dny to byl právě rok, co jsem přešel na živou stravu. Bylo to 28.12.2012, datum mého nového narození 🙂 Chtěl bych zde sepsat pár věcí, které jsem za tento úžasný rok prožil… Jak to celé začalo? Impulsů bylo víc. O živé stravě mi nejprv povídal někdy na jaře 2012 jeden kamarád, který si

Více…